Секрети стилю повних жінок: підкреслюємо плюси та приховуємо мінуси

Поради пишним жінкам у доборі вбрання

Коригувальна білизна

Її нині є великий асортимент: спеціальні бюстгальтери, трусики, що стягують та легінси. Кожна дівчина plus size зможе підібрати найбільш підходящу для себе білизну в будь-якій ціновій категорії.

Правильно розставлені акценти

У дівчат plus size, крім красивої посмішки та яскравих очей, є зони, на які варто зробити акцент для гарної подачі пишних форм

  • зона декольте. Саме тут практично ніколи не накопичується жир, незалежно від загальної ваги. Її можна оголити, але в розумних межах, звичайно.
  • щиколотки. Вибираючи штани певного крою та відкриваючи нижню частину ноги, ви надаєте фігурі легкість.
  • руки до певного рівня — приблизно середина плеча.

У такий спосіб дівчина зможе приховати все те, на чому не хоче акцентувати увагу. Зате відкриє найвитонченіші частини тіла.

Якісні тканини та структурні моделі

Навіть на струнку фігуру 42-го або 44-го розміру неякісні тканини сідають некрасиво. Що вже казати про форми plus size. Тому варто уважніше поставитися до підбору тканин.

Чим дорожчий матеріал, з якого пошита річ, тим краще вона сяде і тим ефектнішим вийде образ. Нехай краще у гардеробі буде одна, але якісна річ.

Не обійтися і без піджаків із великими плечима. Вони, навпаки, нададуть образу чітку і строгу форму. Як і будь-які інші структуровані речі.

Монохром та багатошаровість

Наприклад, контрастний піджак або сорочка, одягнені поверх майки/блузки або спідниці/штанів одного кольору. У результаті вишикується вертикаль, яка візуально витягне силует за рахунок нижнього монохромного образу.

Так само добре спрацює гра на фактурах: шовк і трикотаж або шкіра. Але дуже важливо, щоб шовк був матовим, інакше він переливатиметься і надаватиме непотрібний об'єм.

Приховування живота

Для цього тканина плечового виробу або нижнього верхнього шару не повинна бути тонкою та надмірно облягати, не має бути жодних защипів та інших декоративних деталей на джинсах та штанах у зоні живота.

Крім цього, бажано вибудовувати за допомогою одягу силует літери Y.

Тут на допомогу прийдуть V-виріз, різні види запаху та геометрії, але без горизонтальної смужки.

Якщо ви використовуєте принт, то

малюнок має бути співвідносний з розміром одягу: не надто дрібний і не надто великий.

Підбирати довжину плечового виробу, чи то жакет, джемпер, сорочка, футболка чи кардиган, потрібно таким чином, щоб він повністю закривав живіт, а не закінчувався десь посередині.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень