СБУ Рівненщини та поляки спільно боротимуться з наркотиками

У поляків – Центральне бюро слідчих

За ініціативи Служби безпеки України у Рівному відбулась українсько-польська міжвідомча робоча зустріч з питань двосторонньої взаємодії у сфері протидії транскордонним злочинним наркоугрупованням. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

На заході співробітники української спецслужби та прокуратури зустрілися з керівниками Центрального бюро слідчих Республіки Польща, уповноважених надавати міжнародну правову допомогу у кримінальних провадженнях, що пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Голова СБУ у Рівненській області Василь Бедрій каже, що обидва відомства мають спільний досвід у викритті таких злочинів:

Завдяки злагодженим діям спецслужб України, Польщі, Чехії та Словаччини вдалось викрити та задокументувати три транскордонні злочинні групи та блокувати стійкі канали надходження в Україну прекурсорів для виготовлення метамфетаміну.

Протягом року правоохоронці затримали понад тридцять осіб, вилучили більше ніж триста тисяч євро та майже півтора мільйона пігулок із вмістом псевдоефедрину. Також виявлено три нарколабораторії, плантацію марихуани, зброю та боєприпаси, накладено арешт на банківські рахунки на суму понад чотири мільйони євро.

Під час засідання сторони обговорювали питання швидкого, повного та неупередженого розслідування вказаних кримінальних проваджень. Окрім цього, підіймались питання організації процесуальних заходів спільного документування правопорушень, обміну здобутою інформацією та встановленими доказами.

За результатами обговорень, з польськими правоохоронцями досягнуто домовленості щодо поглиблення співпраці у сфері протидії транскордонному наркобізнесу та подальшому розвитку двосторонніх контактів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень