СБУ повідомила, хто міг запускати ракети по Україні 15 листопада 

Служба безпеки відкрила 17 кримінальних проваджень

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Напередодні росія в черговий раз обстріляла ракетами територію України.  

За фактами обстрілу Служба безпеки відкрила 17 кримінальних проваджень і нині її працівники займаються встановленням виконавців ракетних ударів, повідомив в.о. Голови СБУ Василь Малюк.

СБУ відкрила провадження за фактом ворожих обстрілів у Київській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Хмельницький та Черкаській областях.

Наразі співробітники Служби працюють над тим, щоб встановити всі обставини та конкретних виконавців ракетних ударів. Уламки ракет та інші речові докази, які знайдено на місцях влучань, уже відправлено на експертизи, – каже Василь Малюк.

До обстрілу, ймовірно, причетні військовослужбовці 184-го важкого бомбардувального авіаційного полку рф, який входить до складу 22-ї важкої авіаційної бомбардувальної дивізії.

Зараз СБУ перевіряє ще декілька версій, серед яких – участь в обстрілах 52-го важкого бомбардувального авіаполку рф. Слідчі СБУ працюють, аби поіменно встановити виконавців цих злочинів і конкретних осіб із військово-політичного керівництва рф, які віддали ці накази.

Матеріали провадження ляжуть у доказову базу, яку Україна збирає для міжнародних судів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень