СБУ накрила секту, яка проповідує Кінець Світу: до неї входять Баканов та Верещук? (ФОТО/ВІДЕО)

Культ АллатРи

Все почалося із книжок неіснуючої авторки.

У 2010 році у місті Макіївка, що на Донеччині, на прилавках книжкових крамниць з'явилися книги, – жанру «духовної літератури» – авторства Анастасії Нових. Їх видавало ТОВ «АллатРа». Пізніше виявилося, що Анастасії Нових не існує.

Ці книги були сумішшю усіх можливих езотеричних текстів і пригодницьких фантастичних детективів.

Там є все, від Атлантиди до духів, прибульців, демонів, пірамід і шумерів.

 

Космічні потоки, атоми, стовбурові електрони і криваві обряди, де злобні архонти із пейсами приносять у жертву дітей.

Іншим автором, який видавався у цій серії, був Ігор Данілов. За професією він масажист. З його книг ми дізнаємось, що він є втіленням Архангела Гавриїла і носієм Святого Духа.

Данілов стверджує, що може лікувати на відстані, безконтактно битися, вбивати і воскрешати, спілкуватися з Богом і прибульцями.

Скоріше за все, він також є і Анастасією Нових, адже вони майже не відрізняються ні за сенсовим навантаженням, ні за стилем.

«Святі анунаки» (с)

Анунаки, які існують у всесвіті Данілова, – це позаземна розвинута раса. Вони нібито причетні до створення самого людства.

А ще вони, звісно ж, відвідують етери Данілова, у студії за допомогою монтажу їм домальовують особливості гуманоїдної анатомії та космічний корабель позаду.

Відповідно до «лекцій», якщо їх можна так назвати, анунаків покликали ображені титани, які жили з ними по сусідству у одному сузір'ї.

 

Титани зрозуміли, що їх мають виселити з Землі та попросили допомоги у анунаків.

 

Ця міфічна раса нібито вже була на межі вимирання, тож коли титани розповіли їм про магічні кристали, вони одразу погодились їм допомогти.

Секс та Кінець світу у 2024 році

Секта має свої «засади». Серед них:

  • Очікування кінця світу. Він прийде 12 грудня 2024 року, і на сайті встановлено зворотний відлік;
  • Непрозоре фінансування – гроші, вочевидь, у анунакіанців є, хоча не зрозуміло, звідки;
  • Сексуальні девіації – у «АллатРі» є «орден геліарів» – лицарів світла. Туди входять тільки жінки і їх обирає Данілов. Їхня задача – виробляти специфічну енергію, яка рятує світ. Можуть робити це тільки жінки і тільки одним способом – сексом.

Анануки мають рятувати світ від єврейсько-американських деструкторів (водночас, хто це такі - не пояснюють).

Під проводом анунаків і за допомогою геліарів їм протистоять слов’яни, об’єднані в спецслужби.

 

За переконаннями прихильників «АллатРи», саме НКВД та КДБ не один раз рятували світ. І саме на «слов’янські спецслужби» секта покладається зараз.

Номо – слов'янський лідер

Відповідно до ідеології «АллатРи», світ врятує Номо – слов’янський лідер зі спецслужб, якому допомагають мудреці із Шамбали.

Є нюанс – його біографія до дрібниць збігається із життєписом Владіміра ху*ла.

Якщо змусити себе поцікавитися, хто може бути серед прихильників «духовної маячні», то можна виявити, що існують припущення, що вони є й серед українських посадовців.

Секта має YouTube-канал, проводить інтерв'ю з відомими людьми, створюючи враження, що ті їх підтримують

Верещук свою причетність заперечує

Можна знайти інформацію, що до секти входить Ірина Верещук – міністерка з питань реінтеграції, Іван Баканов (майже колишній голова СБУ) та його протеже Олег Кулініч із кримського СБУ, якого днями затримали за зраду Батьківщини, а ще заступник керівника ЦСО відділу «А» СБУ Михайло Кухаренко, мер Черкас Анатолій Бондаренко, мер Коростеня Володимир Бондаренко.

Однак, є надія, що йдеться все ж не про активне членство, а про відвідини тих чи інших заходів на запрошення «АллатРи» та, можливу, співпрацю в певних проєктах.

Принаймні Верещук свою причетність до секти різко заперечує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень