Сайт дня: відправ свій крик… в Ісландію (РЕАЛЬНО)

Його там почують!

Міністерство туризму Ісландії запустило сайт lookslikeyouneediceland.com, який дозволяє користувачам з усього світу покричати в мікрофон і почути свій голос в Ісландії.

Всі крики людей транслюються через динаміки, встановлені біля кількох місцевих визначних пам'яток.

Втім, самому кричати не обов'язково - можете просто відкрити сайт і розслабитися під звуки природи, що перериваються час від часу чиїмсь «ААААААААА». Коли чути крик, у верхньому лівому кутку з’являється інформація, кому він належить (ім’я, місто та країна).

Сайт запропонували використовувати всім, хто втомився від карантинних обмежень. Обіцяють, що має допомогти. Там же можна знайти невелику інструкцію з правильного крику, складену терапевтом:

  • Визначтеся, яким буде ваш крик - чи буде це просто звук або слово?
  • Встаньте прямо, ноги на ширині стегон, злегка зігніть коліна, розслабте плечі. Можете покласти руки на стегна, якщо хочете.
  • Зробіть кілька глибоких вдихів і крикніть. Постарайтеся зробити так, щоб звук йшов з живота.
  • Якщо не допомогло, зверніться до психотерапевта.

 

Динаміки встановлені в семи місцях, в тому числі біля водоспаду Скогафосс і льодовика Снайфедльсйекюдль, а також на пляжі Раудасандур і острові Відей - між ними можна перемикатися.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень