Сантехнік не потрібен: пробиваємо забиту каналізацію за 2 хвилини підручними засобами

Як пробити засмічення в каналізації

Колаж: Головред

Сильне засмічення в каналізаційній системі може стати справжньою проблемою. Але не варто впадати у відчай, адже існує кілька ефективних способів подолати цю неприємну проблему.

Чим розчинити засмічення в каналізації?

  • Гаряча вода з сіллю

Цей метод добре підходить для руйнування органічних відкладень. Закип'ятіть воду і додайте сіль, потім вилийте отриманий розчин в засмічену трубу. Повторюйте процедуру кілька разів, щоб досягти кращого результату.

  • Сода та оцет

Суміш соди та оцту може розчинити жирові пробки та легкі засмічення. Посипте соду в трубу, потім акуратно додайте оцет. Утворена реакція допоможе зруйнувати пробку. Після цього можна залити гарячою водою.

  • Окріп з лимонною кислотою

Кип'ятіть воду і додайте трохи лимонної кислоти. Цей метод добре справляється з органічними відкладеннями та допомагає усунути неприємний запах.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень