Санкції з Росії можуть зняти в найближчі місяці, – Кері у Давосі

США зробили своєрідний подарунок Україні до Дня Соборності

За словами Кері, в найближчі місяці Мінські угоди можуть бути виконані. Це, заявив держсекретар, потягне скасування американських санкцій відносно Росії. Резонансна заява Кері прозвучала сьогодні в Давосі. Про це повідомляє телеканал «Дождь»

«На початку цього тижня тут у Давосі віце-президент Байден і я зустрілися з українським президентом Порошенком, щоб допомогти гарантувати повне виконання мінських угод. І я впевнений, що завдяки зусиллям і легітимним спробам вирішити проблему з обох сторін, в найближчі місяці можливо виконати Мінські угоди і прийти до того моменту, коли санкції можуть бути, у зв'язку з повною імплементацією, зняті», - сказав Кері на форумі.

Прикметно, що також із посиланням на телеканал "Дождь", але без лінків, у соцмережах поширюється інформація, що Путін прямо звернувся до Башара Асада із проханням -- скласти повноваження президента Сирії. Підтвердження цієї інформації немає, зате коментатори звертають увагу на те, що ціна нафти різко піднялася зросла на 10%, а представники України в Давосі заговорили про перспективи повернення Криму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень