Самобутній мислитель з Рівного за 1,5 роки передбачив події 2020 (ФОТО/ВІДЕО)

Зокрема «систему глобального зараження» і не тільки

Багата талантами земля Рівненська. Про них залюбки розповідають видання нашого краю, області та міста. Зокрема, газета «7 днів» доволі часто надає шпальти свого видання для розмов та спілкування з Віктором Сидоровичем.

Людина він у Рівному відома, але в першу чергу як майстер східних єдиноборств.

Проте, виявляється, останніми роками Сидорович освоїв техніку передбачення майбутнього і досяг в цьому неабияких результатів.

Віктор Сидорович -- праворуч

Як пише видання:

«Рівнянин ще півтора року тому в інтерв’ю газеті «7 днів» передбачив нинішні події». Редакція поцікавилася в самобутнього мислителя, як він оцінює події, що нині відбуваються в нашому житті:

– Так, дійсно, – каже Віктор Сидорович, – я ще на початку 2019-го казав, що 2020-й стане роком великих змін. Ті, хто розбирається у нумерології, знають, що 2020 рік відповідає числу 22, тобто розуміють, що за всім цим стоїть. Я тоді, правда, не знав, що доленосні події будуть пов’язані з коронавірусом, але зауважив, що у березні 2020 року буде запущена по всій Землі система, що стосуватиметься глобального зараження. Як бачимо, щось подібне відбувається.

Цей рік буде непростим. Якщо хтось думає, що ось не сьогодні, то завтра, закінчиться епідемія, і на цьому все завершиться, то він помиляється. Тобто, далі буде, як кажуть.


Наступний, 2021-й, стане ще важливішим роком. Це, якщо говорити мовою науки, буде своєрідною точкою сингулярності, з якої розпочнеться відлік нової системи.

- Про те, якою вона, ця система буде, я зараз не говоритиму. Але вже той факт, що цифризація просувається у суспільство дуже настирливо, говорить про те, що в майбутньому кардинально змінюватиметься система взаємовідносин між людьми, фінансова система, інфраструктура і спосіб керівництва нею. Тобто «цифра» відіграватиме у житті людей провідну роль.

Натисніть плей для перегляду відео

- Ви ж, мабуть, знаєте, коли на початку минулого століття на території колишньої Російської імперії відбувалася зміна соціально-економічного устрою з капіталістичного на соціалістичний, у 1920 році був затверджений план «ГОЭЛРО» – електрифікації всієї країни.

Тобто, з’явилася електрика, яка змінила весь устрій життя людей. Отож, фактично через 100 років точно так сама, як свого часу електрика, у повсякденність людей входить «цифра». Відтак, повністю зміниться й наше буття.

Добре це чи погано? Це вже інша розмова. Але це буде, тому до цього треба готуватися і звикати, усвідомивши, що далі суспільство розвиватиметься через цифрові технології. З одного боку, це буде зручно, а з іншого боку – не дуже добре. В будь-якому разі люди повинні зрозуміти, життя таким, як воно було раніше, вже не буде.

Інтерв'ю з Віктором Сидоровичем від 10 січня 2019 року

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень