Рибний переполох: на Рівненщині проводить рейди рибоохоронний патруль (ФОТО)

Цього тижня «попалися» четверо недобросовісних рибалок

Черговий рейд інспектори Рівненського рибоохоронного патруля здійснили на початку тижня - 12-13 серпня. Захід провели на території Острозького та Гощанського районів.

Інспектори викрили п’ять порушень природоохоронного законодавства, два з яких належать до категорії грубих порушень. Також патруль виявив і вилучив безхазяйне майно - п’ять одиниць заборонених знарядь лову.

Перше порушення інспектори зареєстрували на р. Горинь - поблизу с. Хорів Острозького району. За допомогою заборонених знарядь лову місцевий житель упіймав майже десяток раків і дві щуки. Сума завданих рибному господарству збитків склала понад 850 грн.

Згодом рейдова група викрила на Горині й іншого порушника. Цього разу браконьєр рибалив поблизу с. Вільгір Гощанського району.

З сітки вилучили 27 рибин різних видів, а збитки рибному господарству склали понад 5 тис. грн.

Третє порушення правил рибальства задокументували між с. Чернихів та с. Стадники Острозького району – також на р. Горинь.  Двоє чоловіків збиралися порибалити «екранами», втім їм стали на заваді інспектори рибоохоронного патруля.

На усіх порушників оформили протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали справ вже скерували до районного суду. Незаконно добуті водні біоресурси  та знаряддя лову вилученими.

У рибоохоронному патрулі закликають громадян, які помічають подібні правопорушення, не лишатися осторонь. Якщо ви стали свідком фактів незаконної реалізації водних біоресурсів – прохання невідкладно повідомляти на телефон цілодобової «гарячої лінії» Рівненського  рибоохоронного патруля: (067) 540-53-90.

Нагадаємо, нещодавно браконьєри наловили 111 раків. Тепер, окрім штрафу, чоловіки повинні заплатити ще й за кожен екземпляр ракоподібних.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень