Рибний патруль на Рівненщині знайшов необхідних інспекторів

Тож нині завершено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців

Близько тижня тому управління Рівнерибохорони провели повторний  конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців. Вакантними було 11 посад головних, провідних,старших інспекторів та спеціаліста сектору іхтіології. 

До конкурсу було допущено 22 кандидати. На першому етапі конкурсу – тестуванні, взяло участь 20 кандидатів (двоє кандидатів не з’явилося). Успішно тестування склали 17 претендентів, які були допущені до проходження наступного етапу конкурсу – співбесіди. Успішно конкурс пройшли 11 претендентів.  

На цей  момент всі претенденти на заміщення вакантних посад держаних службовців проходять навчання. Для патрульних буде проведено теоретичні курси з основ законодавства, регулювання та використання водних біоресурсів, протидії корупції. Також практичний курс на водоймах буде організовано на базі Управління Дежавного агентства рибного господарства у Рівненській області. Патрульних навчатимуть  орієнтуватися на водоймі та складати протоколи. Лише після цього рибні патрульні розпочнуть роботу.

Нагадаємо, реформа органів рибоохорони, що включає ліквідацію діючих органів рибоохорони та створення нового органу рибоохоронного («рибного») патруля була розпочата 30 вересня 2015 р. (постанова КМУ №894). Реформування органів рибоохорони та створення на українських водоймах системи контролю європейського рівня окрім запуску рибоохоронного патруля включає запровадження електронної системи моніторингу суден та звітності про вилов для рибалок-промисловиків, а також сертифікату походження риби. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень