Рибні котлети в мультиварці (РЕЦЕПТ)
Дізнайтеся як приготувати найсмачніші котлетки
Мультиварка стала справжнім порятунком для тих, хто постійно сидить на дієтах. Що саме готувати в мультиварці — неважливо, адже все виходить смачним, корисним і максимально некалорійним.
Пропонуємо рецепт правильної їжі.
Рибні котлети: з якої риби готуємо?
Рибні котлети можна готувати з декількох видів риби. Але особливо смачні рибні котлети виходять з:
горбуші;
судака;
тріски;
хека;
минтая.
Як вибрати свіжу рибу для рибних котлет в мультиварці?
Є кілька хитрощів, за допомогою яких можна вибрати свіжу рибу:
- у свіжої риби завжди трохи волога луска. Якщо риба виглядає обвітреною, вона явно залежалася.
- свіжа рибка завжди лежить на долоньці рівно, а у тієї, що зіпсувалася, звисають хвіст і голова.
Рецепт рибних котлет в мультиварці: смачна і швидка вечеря
Інгредієнти:
1 кг - рибного філе (підійде будь-яка риба, яка найбільше подобається тобі);
2 ст.л. - оливкової олії;
1 - морквина;
1 - цибуля;
1 - яйце;
1 - стакан панірувальних сухарів;
2 - шматочки черствого чорного хліба без скоринки;
1 - стакан молока;
сіль і перець за смаком.
Рибне філе нарізаємо шматочками і подрібнюємо на фарш. Дрібно наріжемо цибулину і натремо на тертці моркву.
В мультиварку відправляємо ложечку оливкової олії і включаємо режим, який розрахований для смаження продуктів.
Замочуємо черствий чорний хліб в склянці молока.
Чекаємо, поки олія трохи нагріється, викладаємо в мультиварку овочі і злегка обсмажуємо їх до м'якості. Викладаємо овочі окремо, а саму мультиварку вимиваємо і готуємо до наступного етапу приготування рибних котлет.
Змішуємо прокручену в блендері або на м'ясорубці рибу, цибулю і моркву і розмочений хліб. Додаємо в суміш яйце і сіль з перцем. Отриману суміш ще раз прокручуємо в м'ясорубці або в блендері.
Насипаємо в зручну ємність панірувальні сухарі. Ліпимо котлетки однакового розміру з отриманої суміші, обвалюючи фарш в панірувальних сухарях.
У мультиварку додаємо ще одну столову ложку оливкової олії і вибираємо той же режим для смаження. Кришку при приготуванні рибних котлет не закриваємо. Смажити одну котлетку потрібно приблизно 20 хвилин (по 10 хвилин на кожну сторону).
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ