Рибні котлети в мультиварці (РЕЦЕПТ)

Дізнайтеся як приготувати найсмачніші котлетки

Мультиварка стала справжнім порятунком для тих, хто постійно сидить на дієтах. Що саме готувати в мультиварці — неважливо, адже все виходить смачним, корисним і максимально некалорійним.

Пропонуємо рецепт правильної їжі. 

Рибні котлети: з якої риби готуємо?

Рибні котлети можна готувати з декількох видів риби. Але особливо смачні рибні котлети виходять з:

горбуші;

судака;

тріски;

хека;

минтая.

Як вибрати свіжу рибу для рибних котлет в мультиварці?

Є кілька хитрощів, за допомогою яких можна вибрати свіжу рибу:

  1. у свіжої риби завжди трохи волога луска. Якщо риба виглядає обвітреною, вона явно залежалася.
  2. свіжа рибка завжди лежить на долоньці рівно, а у тієї, що зіпсувалася, звисають хвіст і голова.

Рецепт рибних котлет в мультиварці: смачна і швидка вечеря

​Інгредієнти:

1 кг - рибного філе (підійде будь-яка риба, яка найбільше подобається тобі);

2 ст.л. - оливкової олії;

1 - морквина;

1 - цибуля;

1 - яйце;

1 - стакан панірувальних сухарів;

2 - шматочки черствого чорного хліба без скоринки;

1 - стакан молока;

сіль і перець за смаком.

Рибне філе нарізаємо шматочками і подрібнюємо на фарш. Дрібно наріжемо цибулину і натремо на тертці моркву.

В мультиварку відправляємо ложечку оливкової олії і включаємо режим, який розрахований для смаження продуктів.

Замочуємо черствий чорний хліб в склянці молока.

Чекаємо, поки олія трохи нагріється, викладаємо в мультиварку овочі і злегка обсмажуємо їх до м'якості. Викладаємо овочі окремо, а саму мультиварку вимиваємо і готуємо до наступного етапу приготування рибних котлет.

Змішуємо прокручену в блендері або на м'ясорубці рибу, цибулю і моркву і розмочений хліб. Додаємо в суміш яйце і сіль з перцем. Отриману суміш ще раз прокручуємо в м'ясорубці або в блендері.

Насипаємо в зручну ємність панірувальні сухарі. Ліпимо котлетки однакового розміру з отриманої суміші, обвалюючи фарш в панірувальних сухарях.

У мультиварку додаємо ще одну столову ложку оливкової олії і вибираємо той же режим для смаження. Кришку при приготуванні рибних котлет не закриваємо. Смажити одну котлетку потрібно приблизно 20 хвилин (по 10 хвилин на кожну сторону).

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень