Рятувальники в Костополі гасили пожежу понад 6 годин (ВІДЕО)

Там горів двоквартирний будинок

Напередодні близько 20 години бійців ДСНС викликали на ліквідацію пожежу у місті Костопіль. На місці виклику вогнем було повністю охоплено дах двоквартирного одноповерхового цегляно-дерев’яного житлового будинку.

Все свідчило про надто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Крім того, існувала загроза перекидання вогню на два поряд розташованих житлових будинки.

Зважаючи на складність пожежі, керівником гасіння було прийняте рішення про залучення додаткових сил та засобів. До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці техніки ДСНС, по одній пожежній машині з місцевої пожежної команди с. Мала Любаша, ТОВ «Свіспан Лімітед» та «Костопільського лісового господарства».
 

Дуже ускладнювало гасіння пожежі велика кількість горючих матеріалів, що були на горищі, а саме багато книжок та паперу. Також горищне приміщення було утеплене горючим матеріалом.

О 22:00 пожежу було локалізовано, а о 02:05 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих не має.
 

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття будинку по всій площі, речі домашнього вжитку та пошкоджено облицювання житлового будинку.

Наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень