Рятувальники у день виборів чергуватимуть цілодобово

З 14 по 16 листопада співробітники підрозділів Головного управління ДСНС України у Рівненській області перебуватимуть у посиленому режимі несення служби

З 18-ї години 14 листопада і до завершення виборчого процесу на всіх об’єктах, де розташовуватимуться виборчі дільниці, на цілодобовому чергуванні перебуватимуть рятувальники.

Відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України та інших нормативних положень, співробітники Держслужби з НС забезпечуватимуть пожежну безпеку під час проведення виборів і гарантуватимуть оперативне та злагоджене реагування на можливі  надзвичайні ситуації та події.

 

Прес-служба ГУ ДСНС України у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень