Рятувальники провели рейд на Ювілейному (ФОТО)

Відпочиваючим біля водойми та на території парку «Ювілейний» роз’яснювали правила безпечного поводження на воді

Під час проведення заходу, рятувальники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити, аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди. В ході рейду громадянам розповіли про небезпеку купання у невідведених місцях, про небезпеку пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані.

Окремо працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій зосередилися на правилах порятунку потопаючих та порядку застосування реанімаційних заходів і наданні першої долікарської допомоги. Під час рейду особливу увагу рятувальники приділяли батькам з малечою.

- Також офіцери Держслужби з НС роз’яснили громадянам основні причини виникнення пожеж в літній період та нагадали елементарні правила поводження з вогнем під час відпочинку на природі. Особливо докладно рятувальники пояснювали правила безпечного розведення вогнища та дії під час виявлення пожежі в лісопарковій зоні. Співробітники ДСНС роздавали рівнянам пам’ятки щодо поводження з вогнем попереджувального характеру та інструкції з основних правил безпечного поводження на воді.

Служба порятунку Рівненщини ще раз закликає громадян бути пильними і пам’ятати, що від знання і дотримання правил безпечної поведінки залежить не лише ваше життя, а й безпека ваших рідних та близьких.

Нагадаємо, профілактичний рейд рятувальники проводили і на Басовому Куті.

За матеріалами Головуправління ДСНС у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Рейд
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень