Рвані сидіння, брудні штори і дірява підлога: у Рівному взялися перевіряти маршрутки (ВІДЕО)

Перевіряльники шоковані - з деякими водіями доводиться сперечатися, бо проблем вони НЕ БАЧАТЬ і НЕ ВИЗНАЮТЬ

280 маршруток щодня курсує у Рівному. І далеко не всі вони - у хорошому стані. Чи принаймні у нормальному - як на транспорт, який перевозить людей.

Після численних скарг пасажирів фахівці міського управління транспорту почали перевірку санітарного стану міських маршруток. Насамперед вони звертають увагу на охайність і чистоту салону, занотовують недоліки та зобов'язують перевізників їх усунути, повідомляє «Суспільне».

Вказується, що це перший такий рейд після річної (!) перерви, пов’язаної з коронавірусом.

Перевіряє автобуси, зокрема й головний спеціаліст міського управління транспорту і зв’язку Дмитро Царук. Каже, найчастіші проблеми - це старі брудні шторки, порвані або протерті сидіння та дірява підлога, за яку можна перечепитися.

На те, щоб виправити всі знайдені фахівцями недоліки у водіїв та перевізників є цілий тиждень. Якщо ж вони не дослухаються до претензій від управління і за 7 днів нічого не зміниться - на них чекатиме розірвання договорів, наголошує Дмитро Царук.

Більше про перевірки рівненських маршруток і їхній стан - у сюжеті «Суспільного» ????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень