Розвідка розкрила імена людей, які на росії ухвалювали рішення напасти на Україну

Щоправда, це не всі

На фото кремль, світлина з відкритих джерел
На фото кремль, світлина з відкритих джерел

Українська розвідка поіменно знає тих, хто знав про плани російського диктатора володимира путіна щодо нападу на Україну та захоплення Києва. Серед них був і секретар Ради безпеки росії Микола Патрушев.

Зокрема, Патрушев, який нещодавно відзначився черговою маразматичною псевдоісторичною статтею, – це саме те коло. Значною мірою рішення розпочати повномасштабну війну – це наслідок їхньої моделі управління.

 

Сучасна росія – це закрите суспільство, в тому числі всередині диктаторської вертикалі: там не передбачено якогось обговорення чи плюралізму думок, – зауважив речник ГУР Андрій Юсов.

Остаточне ж рішення про напад ухвалювала «одна людина, не дуже освічена і не компетентна, тому і наслідки є катастрофічними для росії». Йдеться про путіна.

Джерело: Gazeta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень