Розвідка попередила про провокації РФ на 9 травня

Вони можуть бути й проти Білорусі

Символічні дати для росіян - як мітки, коли їм спокійно не сидиться. То ж 9 травня вороги можуть знову вдатися до провокацій.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у Telegram.

Андрій Юсов. Фото: УНІАН

Починаючи з 2014 року, окупанти використовують подібного роду провокації і не виключено, що і зараз ми з цим стикнемось. У цій ситуації провокації можуть бути спрямовані російськими спецслужбами проти російського цивільного населення і приурочені до певних дат, наприклад, 9 травня, – розповів Юсов.

І хоча весь світ вже знає, до чого може вдаватися росія, щоб виправдати свою агресію, провокації й надалі можуть бути.

За словами представника розвідки, ймовірні провокації будуть і проти Білорусі. А все для того, щоб втягнути білоруську армію у війну проти нашої країни.

Ніхто ані в Україні, ані в решті світу в подібні вистави вже не повірить. Хоча це не означає, що провокацій не буде, – підкреслив Юсов.

Джерело: «Главком» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень