Розумна такого не скаже: вислови, що обаблюють жінку швидше за халат

Ви могли таке чути й вдома і на роботі

Є така категорія жінок, які досягли середнього віку, при цьому не дуже переймаються своєю зовнішністю, але мають постійно невдоволений вираз обличчя та невиправдану агресію. Часто, від них можна почути таке:

«Були люди як люди, а тепер одні дурні»

Люди, які таке постійно повторюють дуже люблять згадувати як добре було раніше. Ніби й трава була зеленіша, і люди були привітніші. А зараз все стало геть погано. Так, пані додає собі віку сама того не усвідомлюючи, а атмосферу навколо себе перетворює у суцільний смуток і невдоволення.

«Я на них життя поклала, а вони...»

Найчастіше таке говорять маючи на увазі дітей. Жінка цим підкреслює, як втомилася на собі тягти усі хатні справи. Але така пасивна агресія справи до кращого не змінить.

«Я уже не в тому віці»

Це й модний одяг, стильну зачіску і трохи яскравіший макіяж. Все це видається аж надто молодіжним. Але дарма! Тренди паспорт не перевіряють. Мати гарний і доглянутий вигляд можна у будь-якому віці, аби було бажання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень