Розселятимуть по 30 осіб: всім ВПО приготуватися – стартує нова програма допомоги

Пілотний проєкт поки діє на Львівщині

Фото ілюстративне.

Він реалізується під патронатом Першої леді України Олени Зеленської.

У рамках проєкту планують створити гідні умови проживання та надати якісні соціальні послуги підтримки найбільш вразливим категоріям  населення –  внутрішньо переміщеним, стареньким і маломобільним особам.

За інформацією Мінреінтеграції, до участі у проєкті зголосилось 12 громад. Вони мають запропонувати приміщення, що залишились від медичної або освітньої реформи.

На їх базі створять стаціонарні центри, які будуть підрозділами територіальних центрів соціального обслуговування чи центрів надання соціальних послуг. Орієнтовно у таких центрах селитимуть 20-30 осіб.

У межах проєкту будуть проводити навчання соціальних працівників. Та сподіваються, що ініціативу громад підтримають і міжнародні партнери.

Джерело «Стена»   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень