«Розривний виступ»: хореограф з України підкорив журі та глядачів американського шоу талантів (ВІДЕО)

Судді були у захваті від танцюриста та поставили йому чотири «Так»

Український хореограф Олександр Лещенко підкорив журі легендарного проєкту America's Got Talent. Він представив неймовірний 4D-номер з голографією та отримав чотири «Так».

Танцівник вийшов на сцену талант-шоу разом зі своєю дружиною Ліною та вже на початку знайомства з журі отримав підтримку від зали, коли глядачі та судді почули, що вони з України. Його дружина навіть не очікувала на таку реакцію та ледь стримувала сльози.

За словами хореографа, на відео з його виступом показали не усю реакцію людей. Глядачі стоячи аплодували 2 хвилини, коли дізналися, що на сцені стоїть українець.

- Номер вже існує достатньо довго, але я дуже радий, що саме зараз ми поїхали з цим номером до Америки. У наші часи, коли треба говорити будь-яким чином про Україну, нагадувати й творчістю, і тілом, і словом... Ми приїхали й люди дійсно зацінили, - прокоментував свій виступ Лещенко.

Нині він та його команда готуються до нових виступів. Лещенко зазначив, що не хоче розкривати деталей, втім обіцяє дивувати глядачів й надалі.

- Я можу сказати одним словом - це буде чуттєво, - додав танцюрист.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень