«Розривний виступ»: хореограф з України підкорив журі та глядачів американського шоу талантів (ВІДЕО)

Судді були у захваті від танцюриста та поставили йому чотири «Так»

Український хореограф Олександр Лещенко підкорив журі легендарного проєкту America's Got Talent. Він представив неймовірний 4D-номер з голографією та отримав чотири «Так».

Танцівник вийшов на сцену талант-шоу разом зі своєю дружиною Ліною та вже на початку знайомства з журі отримав підтримку від зали, коли глядачі та судді почули, що вони з України. Його дружина навіть не очікувала на таку реакцію та ледь стримувала сльози.

За словами хореографа, на відео з його виступом показали не усю реакцію людей. Глядачі стоячи аплодували 2 хвилини, коли дізналися, що на сцені стоїть українець.

- Номер вже існує достатньо довго, але я дуже радий, що саме зараз ми поїхали з цим номером до Америки. У наші часи, коли треба говорити будь-яким чином про Україну, нагадувати й творчістю, і тілом, і словом... Ми приїхали й люди дійсно зацінили, - прокоментував свій виступ Лещенко.

Нині він та його команда готуються до нових виступів. Лещенко зазначив, що не хоче розкривати деталей, втім обіцяє дивувати глядачів й надалі.

- Я можу сказати одним словом - це буде чуттєво, - додав танцюрист.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень