Розповість про зраду в родині та принесе багатство: Який квітучий вазон має магічну енергетику

Прикмети про герань

Герань – красива декоративна рослина, яка має особливу енергетику. Окрім лікувальних властивостей, вона впливає на усіх у будинку на енергетичному рівні.

Користь пеларгонії для людини

Ефірні олії та фітонциди кімнатної герані вбивають бактерії, тому раніше герань квітла чи не у кожному домі. Згідно з дослідженнями, якщо нанести на листя герані краплі з бактеріями, через три години більшість з них загине.

Герань варто завести в квартирах, де живуть діти і люди похилого віку, які часто хворіють. Вчені кажуть, що аромат герані допомагає зняти головний біль, нервову напругу, втому і нормалізувати сон.

Також сік герані можна використовувати для приготування різних лікувальних сумішей.

Яка енергетика у герані?

Герань має сильну позитивну енергію і сприяє зміцненню сімейних стосунків. Раніше рожеву герань дарували нареченим як символ міцного шлюбу. Герань треба обов’язково поставити на підвіконні у тому домі, де часто є конфлікти і сварки.

Ба більше, люди раніше вірили, що герань може бути «тестом на зраду». Кажуть, що запах герані не подобається невірному чоловіку або дружині.

Біла герань — символ чистоти, непорочності, скромності. Самотнім ця квітка допоможе знайти пару, а людям, які мріють про дитину — зачати малюка.

 

Таку квітку треба тримати у спальні.

Загалом, красива і доглянута герань принесе своїм господарям багатство і грошовий успіх.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень