Розповість про зраду в родині та принесе багатство: Який квітучий вазон має магічну енергетику

Прикмети про герань

Герань – красива декоративна рослина, яка має особливу енергетику. Окрім лікувальних властивостей, вона впливає на усіх у будинку на енергетичному рівні.

Користь пеларгонії для людини

Ефірні олії та фітонциди кімнатної герані вбивають бактерії, тому раніше герань квітла чи не у кожному домі. Згідно з дослідженнями, якщо нанести на листя герані краплі з бактеріями, через три години більшість з них загине.

Герань варто завести в квартирах, де живуть діти і люди похилого віку, які часто хворіють. Вчені кажуть, що аромат герані допомагає зняти головний біль, нервову напругу, втому і нормалізувати сон.

Також сік герані можна використовувати для приготування різних лікувальних сумішей.

Яка енергетика у герані?

Герань має сильну позитивну енергію і сприяє зміцненню сімейних стосунків. Раніше рожеву герань дарували нареченим як символ міцного шлюбу. Герань треба обов’язково поставити на підвіконні у тому домі, де часто є конфлікти і сварки.

Ба більше, люди раніше вірили, що герань може бути «тестом на зраду». Кажуть, що запах герані не подобається невірному чоловіку або дружині.

Біла герань — символ чистоти, непорочності, скромності. Самотнім ця квітка допоможе знайти пару, а людям, які мріють про дитину — зачати малюка.

 

Таку квітку треба тримати у спальні.

Загалом, красива і доглянута герань принесе своїм господарям багатство і грошовий успіх.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень