Розмір руки розповість дещо цікаве про Ваш характер

Для цього Вам не знадобиться лінійка

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Поміряйте відстань від ліктя до кисті рук так, як на малюнку, та прочитайте, що це означає.

Маленька рука

Ті, хто не зміг дотягнутися до кисті, люди-авантюристи.

Такі люди не можуть всидіти на місці, їм потрібні нові відчуття та ризик. Тож у будь-яку хвилину готові відправитися в подорож. І взагалі ці готові на все, аби розвіяти нудьгу.

Володарі маленьких долонь більше за інших страждають від браку уваги. Вони часто наступають на одні й ті ж граблі та постійно роблять одні й ті ж помилки. Сперечатися ці люди вміють як ніхто інший. Вони завжди спираються на факти та логіку, тому переспорити їх майже не можливо.

Велика рука

Ті, у кого долоня більше середнього, як правило, є перфекціоністами, які годинами можуть займатися складною та нудною роботою.

Вони завжди помічають дрібниці та деталі, постійно шукають нові способи вирішення завдань і навіть можуть не відчувати втоми.

Люди з великими долонями сприймають реальність трохи гостріше, ніж варто було б, в результаті багато що беруть близько до серця. Крім того, ці люди часто ставлять інтереси інших вище своїх. Тому зазвичай швидко приходять на допомогу іншим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: руки
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень