«Розмір має значення»: вчені з’ясували, що чоловіки брешуть про зріст, та про довжину своїх принад

При цьому чоловіки стають більш чесними, якщо їм платять

Науковці з’ясували, що для чоловіків розмір таки має значення. Під час дослідження усі показники, які записували чоловіки, крім ваги – виявилися вищими за середньостатистичні. 

Пул учасників, який отримав меншу грошову винагороду, продемонстрував особливо сильне відхилення від середнього значення розміру статевого члена у більший бік.

Дослідники спеціально обрали маркери щодо вимірювання частин тіла і зросту, тому що вони були «пов'язані з мужністю». Науковці дійшли висновку, що в уявлені чоловіків «розмір має значення».

Найчастіше про зріст чоловіки пишуть неправду на сайтах знайомств. А щодо статевого члена, розмір якого вказували самі учасники експерименту, то він виявився перебільшеним на 21%, ніж середній показник у Данії.

Наука пояснює це тим, що приховати зріст чи вагу не так просто, а от зазирнути на інтимне місце випадає не всім, тож чоловіки цим і користуються.

 

Джерело: ТСН з посиланням на ladbible.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень