«Розірвав серце на молекули»: вийшов новий і останній трек українського музиканта

Таємничий репер інтригує

Krechet замість своїх фото у соцмережах публікує такі знімки

Таємничий український репер Krechet, який приховує своє обличчя та ім’я, випустив новий трек з підписом:

Мій останній трек, щоб слухачі думали, що вони щось рішають

Нова пісня вийшла дуже ліричною і не схожою на інші твори артиста. В коментарях фани висловлюють своє захоплення і занепокоєння водночас:

  • Розірвав моє серце на молекули

 

  • Дуже зачепило, відчувається якийсь відчай, але хочу вірити, що це не останній трек!

 

  • Маю надію, що це не останній трек, братику. Роби, що робиш, головне — щоб від всього серця! Ти найкраще явище в української реп-індустрії!

Трек насправді вийшов дуже крутим. І він дійсно останній, але трохи в іншому сенсі. Krechet сам прояснив ситуацію в інстаграмі:

Що ж... Я не збрехав - це мій останній трек. Останній трек для моїх концертів, де будуть разйо*и. Ви лише уявіть - туса, пригашене світло і всі разом «Квіткааааа, аааааа». Ухххх! А 9.07 EP - всім пи*да.

Складається враження, що 9 липня репер представить свій новий мініальбом. І це буде його друга робота за літо, адже нещодавно Krechet випустив мініальбом «5 хвилин». А також… отримав третю пальмову гілку! Його кліп «Засинай» переміг у номінації «Best video/clip» на фестивалі «RED movie awards» (Франція). Раніше цей кліп переміг в номінації «Найкраще музичне відео» на Music Video Underground Festival і нью-йоркському фестивалі Oniros Film Awards New York.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень