Розбагатіють після 40: чоловіки з цими іменами стануть успішними у зрілому віці

Їх всього 3

Георгій

Творчий та енергійний власник цього імені постійно чимось ризикує — такий у нього стиль життя. Однак у молодому віці це призводить до того, що Георгій часто сидить без грошей.

З роками він вчиться на власних помилках і вже ближче до відмітки у 40 років стає успішним та заможним. 

Богдан

Сильний та рішучий чоловік, який не звик жалітися на труднощі, тому ви ніколи не дізнаєтеся, що у нього взагалі є якісь проблеми. Тим більше з грошима. В молодості Богдан змушений працювати днями й ночами, щоб забезпечувати себе і сім’ю.

А от в більш зрілому віці він вже набирається досвіду й починає заробляти в рази більше, докладаючи набагато менше зусиль, ніж раніше. У 40 років гроші вже течуть до нього рікою.

Костянтин

Власник цього імені — сміливий та відважний. Будучи молодим, він тринькає гроші направо й наліво, не знаючи, як правильно ними розпоряджатися. Ці знання приходять до нього пізніше, коли Костянтин розуміє, що розмінюватися на дріб’язок не варто.

Наближаючись до 40-річного ювілею, чоловіки з цим іменем відкривають для себе нові горизонти та шляхи залучення добробуту, тож решту життя проводять безбідно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень