Російський олігарх повісився у Лондоні

Він уродженець України

66-річного російського олігарха Михайла Вотфорда, який народився в Українській РСР, знайшли мертвим.

Про це пише Daily Mail.

Російський олігарх Михайло Уотфорд, уроджений Михайло Толстошея, який заробив статок на видобутку нафти і газу в 90-і та емігрував до Британії на початку «нульових», повісився у своєму маєтку в графстві Суррей.

 

Друг сім'ї вважає, що на його душевний стан «можна вплинути війна в Україні». Михайло народився в Україні у часи СРСР.

Ще один друг Михайла заявив, що «його смерть викликає питання. Особливо після всіх цих підозрілих смертей російських громадян.

Це шокує, у Михайла було все, про що він мріяв: гарна дружина, чудові діти та будинок мрії. У цьому немає жодного сенсу».

Багато ЗМІ зазначили, що магнат помер невдовзі після того, як офіційний Лондон опублікував санкційний список російських олігархів, але Вотфорда в ньому не було.

Михайло Вотфорд проживав у маєтку Вентворт у Сурреї. Будинок він купив кілька років тому за 18 мільйонів фунтів стерлінгів. Ворота до нього робила та сама компанія, що робила ворота й для Кенсінгтонського палацу.

У поліції вважають, що хоч розслідування й продовжується, але вони не вважають, що в смерті Вотфорда «є якісь підозрілі обставини».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень