Росіяни знищили будинок відомого співака: артист розплакався під час концерту

Знаменитість родом з Вовчанська

Відомий український співак Артем Пивоваров, родом з Вовчанська Харківської області, розплакався під час свого концерту. Він присвятив частину свого виступу рідному місту і зі сльозами на очах розповів про те, як російські військові повністю зруйнували його будинок.

- Мені складно. Я буду відвертим і буду говорити про це. Я втратив свій дім. У мене немає дому, і це не просто будівля. Я з міста Вовчанськ. Мого міста немає, повністю немає. Росіяни стерли його з лиця землі, - емоційно поділився артист.

Артем Пивоваров закликав своїх шанувальників підтримувати військових, які постійно ризикують своїми життями.

- Я вірю в те, що я повернуся додому. І бажаю кожному, хто втратив свій дім, щиро вірити в те, що ми повернемося. Я щиро вірю, що настане цей важливий, особливий день для нашої країни, - додав Артем.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень