Росія пропонує газ по $232

У Росії затвердили знижку на газ для України, підписано тристоронню угоду

Росія, Україна і ЄК домовилися про ціну на газ для Києва - $232. Принаймні, такою ціна виходить, зважаючи на дані поставнови, підписаної прем'єр-міністром країни Дмитром Медведєвим. Про це повідомив віце-президент ЄК з енергосоюзу Марош Шефчович на прес-конференції за підсумками парафування тристороннього газового протоколу.

Раніше повідомлялося, що без урахування знижки контрактна ціна на російський газ для України в четвертому кварталі складе $252 за тис. куб. м. в Брюсселі відбулися тристоронні переговори з газового питання. Росія, Україна і Єврокомісія парафували тристоронній протокол щодо зимового пакету поставок в Україну російського газу.

Раніше, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, яка регулює порядок розрахунку ціни газу для України з 1 жовтня 2015 року по 31 грудня 2015 року. Там значилося, що ціна на газ для України буде такою ж, як і для Європейських країн, суміжних з Україною. 

Міністр енергетики України Володимир Демчишин заявив, що підписання документа може відбутися протягом тижня. При цьому джерело Інтерфаксу повідомило, що підписання тристороннього газового протоколу може відбутися заочно у вигляді обміну листами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень