Росія не винна: Савченко шокувала заявами в ефірі російського пропагандистського каналу (ФОТО)

Інтерв’ю з нею вийшло на каналі «НТВ»

Скандальна Надія Савченко поспілкувалась із російськими пропагандистами, повідомляє Вголос.

Так, відповідаючи на запитання: «Хто в Україні організував Майдан?», Савченко заявила, що

«Росія тут ні до чого, бо це зробили західні держави».

Цитата:

«Ні помаранчева революція, ні революція гідності у нас не відбувалися з подачі РФ. Вони відбувалися з подачі західного цивілізованого світу.
 

Саме через це зараз не розслідуються розстріли під час Революції Гідності».

При цьому сайт «КОРУПЦІЯ Інфо», подаючи ще більше цитат, зазначає, що Надія Савченко уже встигла прокоментувати своє скандальне інтерв’ю і написала таке (текст подаємо без змін):

«Останнім часом суспільство, від дійсно важливих проблем, відволікають скандалами у ЗМІ і скандалами із самою роботою журналістів. Топ темою були останні інтерв’ю Дмитра Гордона.

Для всіх критиків пропоную порівняти чистоту і чесну відкритість роботи Гордона і брехливу підлість рос-змі.


До мене звернулися німецькі адвокати і помічники Олександра Онищенка із проханням дати свідчення проти корупції Порошенка для німецьких судів та для ЗМІ. Пообіцяли, що матеріал інтерв’ю вийде спочатку в німецьких ЗМІ потім в російських.


Звісно ж в німецьких ЗМІ нічого не висвітлили, проте в рос-змі виходить фейковий фільм із заголовками «Савченко проти Зеленського» .

Інтерв’ю відбулося по скайпу. Російська журналістка мене разів п’ять просила щоб я говорила російською мовою. Я відповідала їй українською мовою. Рос-змі задавали питання спрямовані проти Зеленського. Я їм відповіла по суті про корупцію Порошенка і в захист Онищенка, як єдиного олігарха в Україні, який не побоявся вести війну проти Порошенка до кінця.

Розмова так собі, нічого цікавого. Але скандалу буде на РФ і в Україні на «мільйон»! Отак працюють продажні пропагандистські ЗМІ щоб задурювати людям голову і відволікати від дійсно важливих проблем!»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень