Росія випустила по Україні більше сотні ракет і «шахедів»: Це була наймасованіша атака

Скільки цілей збила ППО

Сьогодні зранку російські окупанти завдали масованого комбінованого удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Загалом ворог випустив по Україні 127 ракет та 109 ударних БпЛА, повідомили у Повітряних силах.

До відбиття повітряного нападу було залучено усі наявні засоби озброєння і техніки: авіація, зенітні ракетні війська Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби.

 

Загалом в результаті протиповітряного бою збито 201 повітряну ціль – 102 ракети та 99 ударних БпЛА, – йдеться у повідомленні повітряних сил.

Між тим у Повітряних силах зауважили, що кілька одиниць БпЛА локаційно втратили на території України, ще два – перетнули державний кордон з Білоруссю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень