«Росія спробує нас добити»: Дикий дав прогноз на найближчий час

З дефіцитом людей і снарядів перемагати вкрай складно (с)

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Екскомандир взводу батальйону «Айдар», ветеран АТО Євген Дикий розповів, що зараз Україна має дуже серйозні шанси на перемогу. Однак з дефіцитом людей та снарядів це буде складно реалізувати.

2024-го росія спробує нас добити. Так, незрівнянно вищою ціною, аніж це могло б статися 2022 року, але вони готові її платити. Питання: чи готові ми платити свою ціну за те, щоб не дати їм цього зробити? Чи готові усі ми відмовитися від звичного життя і кинути всі сили на боротьбу з ворогом? Саме від цього залежатиме, яким буде 2024 рік і, за великим рахунком, кінцевий результат, – розповів Євген Дикий.

За його словами, якщо в Україні надалі буде великий відрив тилу від фронту, то ресурс тих, хто зараз тримає оборону, закінчиться ще до кінця цього року.

Шанси на відбиття цієї навали знижуватимуться в геометричній прогресії з кожним місяцем. Хоч би хто командував нашим військом – Залужний, Сирський чи Наполеон – з дефіцитом людей і снарядів перемагати вкрай складно, – поділився ветеран та наголосив, що варто налаштовуватися на те, що третій рік війни не стане останнім воєнним для України.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень