Рокитнівські енергетики запобігали аварії на дорозі та знеструмленню цілого села (ФОТО)

Дерево могло обірвати мережі

Той самий майстер з ремонту устаткування  - Леонід Берташ. Фото тут і далі - Рівнеобленерго.

Під час профілактичного огляду електромереж району на межі охоронної зони, поблизу проїжджої частини, було виявлене поламане під час негоди дерево в аварійному стані.

У випадку його падіння могла б серйозно пошкодитися мережа 10 кВ – постраждала б і лінія, і опори. Про це повідомляє речниця Рівнеобленерго Алла Ліхачова:

- Це могло б стати причиною знеструмлення села Залав’я Рокитнівського району. Також дерево при падінні могло б перегородити дорогу.

 

У Рокитнівському РЕМ не стали зволікати — на місце негайно виїхала бригада району електричних мереж з майстром з ремонту устаткування Берташем Леонідом Петровичем.

 

Завдяки складній та кропіткій роботі працівників району загрозу оперативно ліквідували. 

Нагадуємо, згідно з чинним законодавством утримання зелених насаджень, в тому числі й в охоронних зонах повітряних ліній, повинні здійснювати їхні власники.

А це органи місцевого самоврядування, підприємства, на території яких, або в зоні відповідальності яких перебуває насадження, власники присадибних та прилеглих ділянок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень