На Рокитнівщині через горілку чоловік підрізав односельця

У хірургічне відділення центральної районної лікарні із проникаючим ножовим пораненням доставили 48-річного жителя села Карпилівка Рокитнівського району. Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що на вулиці села між потерпілим і односельчанином на ґрунті неприязних відносин виник конфлікт і зав’язалась бійка.

Як пояснив 57-річний чоловік, він був винний своєму товаришу гроші за горілку, про що той нагадував при кожній зустрічі. Того дня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вони знову зустрілися. Коли мова вкотре зайшла про кошти, боржник дістав із кишені штанів розкладний ніж та вдарив ним у живіт свого позичальника.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Володимир Голубош. – 57-річному зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень