Родину патрульного, в якого згорів дім, прихистили сусіди (ФОТО/ВІДЕО)

Блискавка влучила у будинок у суботу вночі

Родина патрульного поліцейського Максима Загороднього, будинок якої в Здолбунові спалила блискавка, нині проживає в сусідів. Одні надали кімнату, інші постійно готують їжу.
Блискавка влучила в дах над кімнатою, де спала дружина і маленький син. На щастя, дружина Інна встигла винести дитину.

Блискавка зупинилася в стіні. Частина відразу посипалася, упала частина стелі. Почало все тріщати, диміти. Почали вибігати з кімнати, — розповіла Іванна Загородня.

Уціліла вся родина копа — це сім чоловік. Максим встиг врятувати й нагрудний жетон.

Встиг забрати рюкзак. Ось все, що збереглося — жетон і посвідчення. По роботі на місці пожежі не було зауважень, сам пожежником працював. Хлопці молодці, але могли швидше приїхати — мали б об’їхати залізничний переїзд, — зазначив патрульний Максим Загородній.

Блискавка завдала збитків на півмільйона гривень. Поки збирають гроші на ремонт будинку, родина копів житиме в сусідів. Відновлювати оселю Максиму допомагають і патрульні в дні поза службою. Ось тут ми повідомляли, що родина збирає кошти на відновлення житла.

У пожежній частині Здолбунова повідомили, спецавтомобіль трохи затримався через перекритий залізничний переїзд, кудою прямував потяг. Однак коли були на місці, все палало.

Переїзд був закритий, тому мінімальний шлях слідування збільшився. Черговий караул об’їжджав цю перепону — а це майже все місто, — зазначив начальник пожежної частини Здолбунова Олег Голодько.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень