«Родной город»: Відома журналістка показала, де вона «Закохувалася…» у м. Рівне (ВІДЕО)

Розповідь про це на Ютьюбі набрала вже понад 120 000 переглядів

Відома рівненська журналістка Тетяна Волкова нині – відеоблогер. Її канал на YouTube має назву «Пакуємо валізи» і розповідає він про різні місця в Україні та світі.

Приміром попередній епізод її каналу розповідав про Прагу. Нині ж Тетяна вирішила презентувати аудиторії своє рідне м. Рівне. І знаєте, в неї вийшло дуже класне відео.

Розповідь захоплює:

Під цим відео можна прочитати близько 500 захоплених коментарів від людей з різних куточків України та світу

Люди в коментарях під цим відео пишуть:

- Смотрю и плачу...Ровно для меня очень близкий и родной город. Здесь жили до недавнего времени мои родители. А сейчас живёт моя сестра с семьёй. Каждый год мы приезжали в Ровно в отпуск. Люблю этот город. Здесь всё родное и знакомое. Столько хороших воспоминаний о довоенной мирной жизни. Очень тяжело осознавать весь трагизм ситуации. Сейчас лето, а мы не в Ровно. Скучаю... Верю в победу. Слава Украине!!!

 

- Живемо в Рівному з початку війни! Рівняне – дуже гарні люди! Розповідь про ресторан «Явір» надихнула нас на негайний обід там! Вирушаємо прямо зараз!

 

- Прекрасне місто дуже красиве як і вся наша Україна Велика дяка за чудове відкриття для мене Після перемоги приїду до вас у гості Харків'янка Надія.

 

- Живу в Рівному, але ви відкрили його для мене по-новому. Дуже вдячна. Наснаги вам.

 

-  У місті живу 21 рік. Дізналася багато нового, цікавого. Дякую за теплий, з любов'ю створений контент. І такий потрібний у ці важкі для країни часи. Творчих доробків Вам, пані Тетяно! Підписалась.

 

- Спасибо за такое видео. Мы с семьёй уже 6 мес живём в Ровно. Наш родной город окупироапн. Ровно очень нам нравится. Но мы и представить не могли, что тут стоолько интересных мест. Во многих мы уже были, обожаем лебединку, но столько ещё хочется посетить. Спасибо за такой подробный обзор. Р.S. мы подписались

 

- Саме рідне і красиве місто!

І не забудьте підписатися на YouTube-канал Тетяни Волкової та на її FB-сторінку

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень