Роботу на Рівненщині шукають переважно жінки з досвідом 

На ринку праці дисбаланс. Є вакансії для робітничих спеціальностей, натомість більшість хоче працювати на керівних посадах  

Ринок праці в Україні пожвавився. У Рівненській області кількість вакансій збільшилася на майже 40% проти ситуації на початку повномасштабного вторгнення.

Найбільше пропозицій для робітничих спеціальностей, натомість найбільше резюме від людей, охочих працювати на керівних посадах. Така тенденція властива зараз всій країні.

Портал з пошуку роботи work.ua має понад 2100 вакансій у Рівненській області, найбільше роботи у Рівному, Дубно та Сарнах.

Натомість шукачів роботи у місті зараз близько 6 тисяч, і більшість з них жінки, які вже мають досвід роботи понад 5 років.

Середня зарплата на Рівненщині у липні складала 19 тисяч гривень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень