Ризик втратити гроші – Терезам, погані поради – Водоліям: гороскоп на 20 січня

А Тельцям краще мовчати про свої наміри

ОВНИ

День не підходить для активних дій, тому не беріться за складні справи й не ухвалюйте серйозних рішень. Візьміть невеликий тайм-аут, щоб визначитися зі своїми пріоритетами та можливостями.

ТЕЛЬЦІ

Не діліться своїми потаємними думками навіть з друзями, адже є небезпека витоку інформації. Можливо, це буде використано проти вас.

БЛИЗНЯТА

Ви можете відчути себе розбитими й особливого бажання щось робити у вас не буде. Краще дайте собі перепочинок, а потім з новими силами ви зумієте швидко надолужити згаяне.

РАКИ

Якщо ви вже довгий час працюєте над певним завданням, то зараз у вас з'явиться можливість нарешті виконати його.

ЛЕВИ

Якщо не хочете чимось займатися, то відкладіть цю справу. Спробуйте провести цей день, поставивши на перше місце власні бажання.

ДІВИ

Цього дня ви можете розірвати відносини з давніми знайомими через їхнє зневажливе до вас ставлення.

ТЕРЕЗИ

Можливі фінансові втрати, тому будете обережні й не залишайте гаманець без нагляду. А також не беріть гроші в борг.

СКОРПІОНИ

Зараз гарний час для розкриття своїх здібностей, тому постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі. Єдине застереження на цей день: не нехтуйте правилами техніки безпеки.

СТРІЛЬЦІ

Не зважайте на дрібні непорозуміння та робіть те, що вважаєте за потрібне. Виділіть найбільш важливі справи й займіться ними.

КОЗОРОГИ

Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, оскільки у цих суперечках ви програєте. Якщо спробуєте тиснути або щось вимагати, то отримаєте у відповідь лише роздратування і конфлікт.

ВОДОЛІЇ

Порадники можуть стати для вас джерелом різноманітних неприємностей, тому обмежте контакти, бо навіть дружнє спілкування може обернутися проблемами.

РИБИ

Вам потрібно проаналізувати своє життя та визначитися з пріоритетами. Цей день підходить і для відвертої розмови зі своєю половинкою.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень