Ризик крадіжки – Ракам, день змін – Скорпіонам: гороскоп на 9 червня

А в декого покращаться фінансові справи

ОВНИ

Зорі прогнозують поліпшення фінансового становища або початок вигідної справи. Але разом з тим радять не втрачати почуття міри. 

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно бути обережними у спілкуванні з керівництвом і колегами. Остерігайтеся й нових знайомств, які в майбутньому можуть створити безліч проблем.

БЛИЗНЯТА

Потужні процеси торкнуться вашого особистого життя. На роботі теж можливі зміни, адже ваша впевненість у власних силах може внести позитивні корективи. 

РАКИ

Ваша матеріальна сфера зараз вкрай вразлива і може знайтися чимало охочих розпорядитися вашими грошима. Будьте уважними й тримайте під контролем найбільш цінні речі, бо є ризик крадіжки.

ЛЕВИ

Сприятливий день для ділової активності, пов'язаної з розв'язанням фінансових питань. У вас буде можливість зав’язати нові стосунки, але зорі застерігають від зайвої захопленості. 

ДІВИ

Перевантаження та нервове напруження можуть стати причиною стресів. Особисте життя у багатьох складеться невдало - можливі серйозні сварки через які почуття можуть охолонути.

ТЕРЕЗИ

Не намагайтеся розв'язати всі проблеми одразу. Необхідно зібратися і привести важливі справи до конкретного результату. 

СКОРПІОНИ

Вас чекає день змін, який чітко покаже ваші перспективи. Не втрачайте навіть найменшої можливості для реалізації своїх планів, бо багато чого вдасться вирішити саме зараз. 

СТРІЛЬЦІ

Це буде день випробувань, спокус та обманів. Постарайтеся не піддаватися сумнівам і незрозумілим тривогам. Аби досягти результату, вам необхідно зібратися з думками. 

КОЗОРОГИ

Вірогідні зустрічі з давніми друзями або родичами, що призведе до непередбачених витрат. В особистих питаннях ви будете схильні піти на поводу своїх пристрастей і це може стати джерелом багатьох неприємностей.

ВОДОЛІЇ

Цього дня робота відійде на другий план, оскільки доведеться активно включитися у розв'язання побутових проблем. Постарайтеся все правильно пояснити керівництву.

РИБИ

Не виключено, що ваша уява, енергія і прагнення до нового змусять змінити сферу діяльності. Намагайтеся тверезо оцінити ситуацію, щоб не розчаруватися. День сприятливий для побачень – вас очікує емоційний зліт і відчуття новизни.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень