Рівнянин здобув срібло світовому Гран-Прі з кікбоксингу WAKO (ФОТО)

Змагання приймала чеська Прага

Рівнянин Ігор Дудник взяв участь у світовому Гран-Прі з кікбоксингу WAKO. Повідомляє інформаційна служба Рівненської міської федерації кікбоксингу WAKO.

[media=157151]

Наш боєць провів три поєдинки. У першому Ігор Дудник провів всі три раунди, при чому встиг відправити суперника в нокдаун. Другу сутичку рівнянин завершив нокаутом — високим ударом в коліно. І у фіналі, за рішенням суддів, Ігор Дудник програв і у підсумку здобув срібло змагань.

- Присутність призерів та чемпіонів Всесвітніх Ігор — знак якості турніру. Ми не могли його пропустити аби отримати бойовий досвід. В цілому, тренерський склад Гранд-Прікс розцінює світове Гранд-Прі, як етап підготовки до Чемпіонату Світу. Там бійці будуть в максимально високих кондиціях підготовки, - прокоментував керівник Рівненської міської федерації кікбоксингу WAKO Роман Кроль.

Наш боєць представляв клуб «Ліга чемпіонів».

Підготовку до змагань проводили тренери Роман Кроль та Іван Хащівський.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень