Рівнянин виграв приз на Радіо Трек від магазину «Макромеблі» (ФОТО)

Він взяв участь у розіграші, що проводився в ефірі ранкової програми «ТаТиШоу»

45-річний колишній виконроб на будівництві, а нині безробітний Свястослав Трохимчук вже понад 20 років є постійним слухачем Радіо Трек. Він неодноразово брав участь у розіграшах призів у прямому ефірі. А торік вперше виграв таким чином упаковку кави.

Сьогодні зранку, як зазвичай, Святослав зателефонував у прямий ефір на радіо. Був вже п’ятим додзвонювачем. І сподівався на перемогу. Чому – пояснив таке:

Я на «Макромеблі» хотів піти працювати завскладом: резюме своє надсилав цього року. А зранку почув, що розіграш цей магазин проводить.

 

А ще сьогодні свято - Сорока святих. Мене Святославом звуть, а такого святого нема у церковному календарі. Тому сьогодні у мене ніби свято. Тож я вирішив зіграти в честь цього свята: а раптом  пощастить.  

Святославу довелося відповісти на запитання радіоведучих, які стосувалися теми меблів.  Зокрема, потрібно було сказати - правда чи ні - наступні вислови:

У Джона Леннона не було меблів.  

 

Колись у Римі вірили, що яскраві простирадла можуть вберегти від зради

 

Найбільше ліжко мало площу 10 кв. метрів.

Святослав справився успішно, давши відповідь «неправда» на перше запитання і «правда» - на решту.

Як все було - можна прослухати внизу:

 

В результаті став щасливим власником спального набору:  наматрацника, ковдри і двох подушок.

Їх у подарунок надав магазин «Макромеблі», що на вулиці Млинівській, 20 у Рівному.

 

Цей магазин займається гуртовою торгівлею меблів і пропонує широкий асортимент диванів, шаф, столів, стільців, ліжок для спалень, віталень, кухонь, передпокоїв та дитячих кімнат. 

Враженнями від виграшу Святослав поділився з Радіо Трек:

Я на днях якраз думав про те, що вже потрібно купити нові ковдру, подушки, наматрацник. Аж тут – такий приз. Був приємно здивований і дуже задоволений. Адже оскільки я нині безробітний, то для мене це – надзвичайно потрібний і корисний подарунок. Тож дуже дякую магазину "Макромеблі" за таку приємність. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень