Рівнянин став першим заступником міністра освіти на науки

Володимир Ковтунець, народився на Рівненщині та тривалий час працював в РДГУ

Кабінет міністрів призначив Володимира Ковтунця першим заступником міністра освіти і науки України. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

До цього він з 22 липня 2016 року працював заступником глави Міносвіти.

До МОН він обіймав посаду заступника директора з наукової роботи Інституту вищої освіти Національної академії педагогічних наук України.

Володимир Ковтунець багато років є експертом проекту "Альянс USETI" в Україні. Кандидат фізико-математичних наук, член Українського математичного товариства. Автор 36 наукових праць з математики та інформатики. Володіє англійською та німецькою мовами.

Він народився у селі Ясининичі, Рівненського району. У період 1980–1994рр — асистент, старший викладач, доцент, у 1992–1994 рр — декан факультету інформатики та обчислювальної техніки Рівненського педагогічного інституту (нині РДГУ).

Згідно з декларацією, торік він заробив 847 тис. грн, більша частина - від підприємницької діяльності.

Нагадаємо, Кабмін сьогодні, 23 серпня, задовольнив  заяву Інни Совсун про звільнення з посади першого заступника міністра освіти і науки України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень