Рівнянин, що вижив у смертельній ДТП, досі у комі

Допоможіть його врятувати

Фото UA:Рівне з місця ДТП. Зверніть увагу -- наскільки вузькою є вул. Севастопольська

Владислав Тарар досі у комі, повідомляє UA: Рівне. 16-річний Влад разом зі своєю однокласницею Діаною Петрук у п’ятницю потрапив під колеса автомобіля на вулиці Севастопольській, що у Рівному. Дівчина загинула на місці, а Владислав перебуває у нейрохірургії Центральної міської лікарні. Говорить завідувач цього відділення Микола Тимощук:

Стан розцінюють, як кому важкого ступеня з порушенням вітальних функцій (рух, мова). Проводяться відповідні заходи інтенсивної терапії, зокрема контрольні відстеження комп’ютерної томографії органів грудної клітки і головного мозку. Питання про оперативне втручання на цей момент не стоїть. Враховуючи молодий вік пацієнта, хотілося б сподіватися на позитивну динаміку в плані зменшення глибини мозкової коми і зменшення ризику для життя.

Нагадаємо, що аварія сталася ввечері 2 листопада. За кермом автомобіля перебував п’яний водій. Його напередодні посадили до СІЗО на 60 діб.

Тим часом батьки хлопчика просять небайдужих про допомогу, але в першу чергу про молитви

Долучитися до порятунку юнака можна і матеріально

4731 2171 1342 3238 Тарар Олександр

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень