Рівнянин переміг у чемпіонаті Європи

Рівнянин Антон Шушковський став бронзовим призером чемпіонату Європи в розділі К-1 серед юніорів

Спортсмен – член збірної України та вихованець рівненського клубу єдиноборств «Праджат». Чемпіонат Європи, у якому переміг Антон Шушковський, проходив вІспанії 24-28 серпня. Розповідає юнак:

– Проходили змагання в Іспанії, чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO. Я виступав у розділі К1, вагова категорія була 75 кілограмів до 18 років по юніорах. Один бій я виграв у поляка і в півфіналі програв для росіянина і став третім.

За словами тренера Олексія Твердохліба, юнак претендував на друге місце, але його навмисне засудили, надавши перевагу спортсмену з Росії.

До слова, у чемпіонаті Європи з кікбоксингу WAKO взяли участь півтори тисячі спортсменів з 36 країн. У складі збірної України поїхало 20 юніорів, Антон Шушковський – єдиний рівнянин  серед учасників. Окрім того, хлопець активно готується до Чемпіонату Світу, який відбудеться незабаром.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень