Рівняни записали пісню про наше місто

Трек виконують Сергій Зінчук та Рімма Єфремова

Наш кореспондент поспілкувався з музикантом та автором тексту Сергієм Зінчуком. В ексклюзивному інтерв’ю Радіо Трек Сергій розповів, що рівнянином став лише три роки тому, а народився в місті Ізяслав Хмельницької області. Проте Рівне йому дуже подобається, каже, що це його улюблене місто і має тут багато планів на майбутнє.

За цей короткий час Сергій Зінчук вже встиг створити у Рівному рок-гурт під назвою «Sizi». Втім, композиція під назвою «Осінь» виконана в іншому стилі. Це - ліричний твір у супроводі скрипки, контрабасу, віолончелі та гітари:

 

В мене була ідея написати щось про осінь, мені давно хотілося. Але, це не від мене залежало, мабуть. Можливо, настрій перемінився, можливо, погода (сміється, - ред). Хоча, в мене є багато таких композицій. Причина, мабуть, в тому, що взагалі в музиці я надаю перевагу тому, щоб не підтримувати розважальний стиль. Я вважаю, що в розважальному стилі зараз дуже багато музикантів. Мені більше хочеться писати щось таке, щоб людина могла задуматись. Тому, більш важке мені до вподоби. Але, так як пісня сподобалась багатьом – вирішив, що її можна озвучити.

Між іншим, Сергій є співавтором пісні про Рівненський обласний краєзнавчий музей. Зауважимо, що кліп на цю пісню вже отримує нагороди на світових фестивалях.

В дуеті з Ріммою Єфремовою пісню записували у Рівному на студії "Тандей рекордз".

Найближчим часом планують зняти кліп на музичний твір. Таку ідею і свою підтримку у її втіленні музиканту запропонував рівненський режисер і сценарист Віктор Булига. Сергій розкрив нам кілька секретів про ідею майбутньої відео-роботи. Каже, що у кліпі переважатимуть кадри визначних місць Рівного, зняті із квадрокоптера (спеціальний прилад, який знімає відео з повітря, - ред.). Зйомки розпочнуть, як тільки пожовкне листя на деревах. А от пісню можете прослухати вже:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень