Рівняни, які потерпають від насилля, тепер можуть анонімно скаржитися (ФОТО)

Зокрема, залишати повідомлення-скарги у спеціальних скриньках

Скриньки довіри перед Різдвом встановили у торговому центрі «Злата плаза» у центрі Рівного (на першому поверсі біля ЦНАПу) та розважальному центрі «Скай ап» у мікрорайоні Північний (біля рецепції). Ініціювала їх встановлення громадська організація «За добробут життя «Берегиня», а підтримала заступник міністра юстиції Іванна Смачило.

Представник громадської організації «За добробут життя «Берегиня», сімейний радник Олена Бобровська пояснила:

Ми цю ініціативу подали, обговорили. Бо така ініціатива надходила від самих же людей, які потерпали від домашнього насильства. Вони сказали, що не завжди можна переступити цю боязнь і першими звернутися. Тому добре було б, якби була така скринька або щось такого плану, де можна звертатися анонімно.

За словами Олени Бобровської, представники громадської організації за вказаними у повідомленнях номерами телефонів чи електронними адресами зв’язуватимуться із жертвами насилля і вирішуватимуть, як їм допомогти: порадою, консультацією юриста чи втручанням поліції, якщо потерпіла людина вирішить діяти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень