Рівняни вистежили крадіїв металевого стовпчика (ФОТО)

Та подзвонили патрульним

Юнаки вирвали металевий стовпчик з бруківки, аби пострибати через нього на велосипеді. Інцидент стався напередодні близько 19-ї години вечора. Про це пише прес-служба Патрульної поліції Рівного на своїй сторінці в ФБ.

Повідомлення, що невідомі несуть металевий стовпчик із залишками бетонної суміші та бруківки, поліцейські отримали від небайдужих громадян. Люди вистежили крадіїв і передали інформацію про їхнє місцеперебування правоохоронцям.

Патрульні обстежили прилеглу територію та виявили вищевказаних осіб на скейт-парку, які використовували стовпчик для стрибків на велосипедах через нього. Спільно із небайдужими громадянами полісмени затримали молодиків.

Двоє із трьох затриманих осіб були неповнолітніми. Як з'ясувалося пізніше, стовпчик був викрадений на вулиці Соборній біля стели Небесної сотні. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень