Рівняни вимагають заборони торгівлю на тротуарах (ПЕТИЦІЯ)

Й розірвати чинні угоди оренди

Рівнянин Андрій Гажаман на сайті міської ради зареєстрував петицію з вимогою заборонити у Рівному торгівлю на дорогах й тротуарах міста.

Подаємо текст петиції:
 

Керуючись п. 1.6. «Правил торгівлі на ринках» - Робота ринку не повинна погіршувати санітарний та ек. стан і негативно впливати на умови проживання населення).

За для припинення порушень санітарних норм і вимог, за для припинення негативного впливу на умови проживання. Для належної експлуатації доріг та тротуарів за їх прямим призначенням, прошу: винести на розгляд прохання (вимогу) про сувору заборону торгівлі на дорогах, тротуарах та інших місцях загального користування, котрі передбачені для проходу і проїзду. В тому числі і для проведення так званих ярмарків, дозволами проведення котрих користуються на постійній основі для щоденної торгівлі перекупники та спекулянти).

Відповідно, прошу, вирішити це прохання позитивно. Також прошу скасувати договори оренди доріг, а бо ж надати можливість оренди доріг усім охочим.
 

Збір підписів триватиме до 20 липня, підтримати петицію можна за посиланням.

Нагадаємо, у Рівному триває боротьба з незаконними МАФами, частину з яких нещодавно прибрали на вулиці Шевченка. До слова, цю вулицю у місті незабаром відкриють для проїзду.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень