Рівняни не бояться летіти в Туреччину

Рівненські туристичні агенції продовжують приймати заявки від туристів на польоти до Туреччни, не зважаючи на нещодавню спробу військового перевороту в туристичній країні. В турагенціях кажуть, що в основному люди подають заявки так само? як і раніше, невелика частина з них перенесла свої відпустки на пізніший термін. Говорить менеджер однієї з туристичних агенцій Рівного:

На курортах ситуація спокійна, МЗС рекомендації не літати не дає. Подіїі в Стамбулі - це як в нас на Донбасі, тим не менше? з країни ніхто не втікає. Люди це розуміють, тим більше, що в багатьох вже поброньовані подорожі. На сьогоднішній день всі заявки, які були поброньовані, ніхто не анульовував.

Нагадаємо, у Туреччині в ніч на 16 липня була здійснена спроба військового перевороту. Група військових заявила, що взяла під контроль країну. Проте через кілька годин прем'єр Туреччини заявив, що перевороту вдалося запобігти. Внаслідок цього було вбито близько 200 осіб.

Однак рівненських туристів це не лякає. У неділю, 17 липня, чергова партія туристів з Рівного відправилася до Анталії на літаку, який вже вдруге за цей місяць здійснює польоти до Туреччини.

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень