Рівненську журналістку намагалися обікрасти у тролейбусі: врятував невідомий

Журналістка Катерина Романік (на фото) їхала минулого четверга у Рівному у тролейбусі №7 близько 18 години з роботи.

Про цей випадок вона написала у сцомережі Фейсбук:

Katerina Romanik

- Сука! Вийми руку з сумки! – почула я над головою, їдучи у тролейбусі додому. А, підвівши очі, побачила, що на мене падає неохайний худорлявий молодик у наколках. Заламуючи йому руки, позаду стояв розлючений кремезний чоловік. Зав’язалася сутичка. Я здогадалася, у чому річ. Адже за мить до цього відчула, що хтось смикає мою сумку. Отож мала всі шанси стати жертвою кишенькового злодія. Втім, як виявилося, бідолаха намагався поцупити мого гаманця на очах у правоохоронця. Та й звідки він міг знати? Поліцейський же був у цивільному. Це ж треба: так пощастило мені і так не пощастило злодюжці! Доки я оговтувалася, поліцейський однією рукою тримав "здобич", яка зарікалася більше не красти, а іншою - телефон. Він давав вказівки колезі:
- Міша, терміново виїжджай. Треба скласти протокол.
І як я могла цьому рівненському джеймсу бонду не залишити свій номер мобільного?! Звісно, для надання свідчень. :-)

Катерина Романік розповіла журналісту "Радіо трек", що обікрасти її намагалися, коли тролейбус зупинився на перехресті біля школи №12.  

У тролейбусі мені поступився місцем чоловік. Я сіла і почала розмовляти зі своєю мамою. Сумка лежала у мене на колінах, а на ній - мої руки. У цей час злодій почав розстібати мою сумку і я це відчула. Помітив це і поліцейський, який стояв поруч. Він був у цивільному і, вочевидь, їхав з роботи. Те, що це був таки поліцейський, мені підтвердили у відділі комунікації Головного управління поліції у Рівненській області. Я шукала його за номером телефону.   

За словами Катерини Романік, злодій виявився "гастролером" з Житомирщини, який перебував у розшуку. Він лише два дні пробув у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень