Рівнянка вдавилася і ледь не померла біля супермаркету

Її врятувала перехожа, яка виявилася психологом Нацгвардії

Фото ілюстративне

Подія сталася ще минулого тижня у мікрорайоні «Північний», біля супермармаркету «Торба». Нацгвардійка Юлія Сухан, яка працює діловодом психологічної служби Нацгвардії, своїм вчинком не хизується, тож про подію стало відомо випадково, інформує прес-служба Нацгвардії. Пані Юлія розповіла:

- Ми разом з чоловіком саме пили каву біля супермаркету «Торба» в мікрорайоні Північний. З магазину вийшла жінка з покупками. Дістала з одного пакета персик і вкусила.

 

Ми побачили, що вона якось дивно зігнула голову і тримається за шию. Звернулися до неї і запитали, чи їй погано. Вона не могла відповісти і махнула нам рукою, мовляв, так їй погано.

Службовець Нацгвардії зреагувала миттєво, зрозумівши, що жінка вдавилася і не може дихати. Розуміючи, що фізично вона надто дрібна, щоб швидко надати домедичну допомогу, вона скоординувала дії людей, що були поблизу.

- У таких випадках застосовується прийом Геймліха, - продовжує психолог. - Я наказала чоловіку обхопити жінку ззаду руками повільно нахилити, потім ритмічно надавлювати їй між ребрами і пупком.

 

Одночасно продавчиня кави за моєю настановою рукою стукала жінці між лопатками.

 

За четвертим натиском жінка виплюнула, але аж ніяк не шматочок персика. Виявилося, що персиком вона порушила собі зубний місток на 5 зубів, який, відірвавшись, і застряг у неї в горлі, не даючи можливості дихати і говорити.

Жінка розплакалася, адже її життя висіло на волосині. Дякувала своїм спасителям, але від виклику швидкої відмовилася. 

Юлія не приховує радості від того, що вдалося врятувати життя. Каже, що дуже пригодилися інструкції та настанови, які вона отримала під час служби у рядах НГУ, адже тут увесь особовий склад навчають прийомам домедичної допомоги у різних ситуаціях.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень